Logo

Do you have a project in your
mind? Keep connect us.

Contact Us

  • +31 (0)6 23 78 41 37
  • info@blackmount.nl
  • Wijndelsweg 14, 8434NH Waskemeer

Licht, Geluid, Beeld en Media

Licht

Met licht kun je meer dan alleen het duister verjagen. Van sfeervolle omgevingen tot flitsende kleuren om op te dansen. In het breedste van de zin praten we over het uitlichten van Festivalterreinen tot aan de belichting van theaterproducties.

Kleine producties kan ik zelf voorzien, en voor grotere heb ik een netwerk van leveranciers. Van het inhangen tot aansturing bent u aan het juiste adres.

Geluid

Achtergrondmuziek, of een complete band versterken? Toespraak tijdens een college/congres, of omroepsysteem tijdens een (sport)evenement? Toneelstuk verstaanbaar maken? Voor diverse gelegenheden is vaak gewenst om de bron te kunnen versterken zodat meerde mensen kunnen genieten van de activiteit.

Kijk ook op mijn pagina over geluidversterking.

Beeld.

Videomontage en opnames maken? Video, presentaties, of ander beeldmateriaal weergeven op 1 of meerdere schermen? Live streaming?

Hoewel de focus meer op geluid en verlichting is, wordt hier ook slim ingespeeld om in het totale plaatje te kunnen voorzien.

Media

Social media berichten, flyers, posters, website, videomontage, logo ontwerp, geluidsopnames… Compleet alles wat je ziet en hoort.

Toepassingen